Chiar așa, voi cum vă grupați muzica? Întreb deoarece tocmai îmi fac curat în folderul cu muzichii. Care nu e chiar așa de mare. Aproape 200 de Gigei. Iar mie îmi place să fie oleacă de ordine prin foldere (cred că am mai mare grijă de foldere decât de dulapul cu haine 😀 ).
Dar să revin. Deci se dă una bucată folder cu muzică. Încercăm să o sortăm. Prima parte merge ușor, partea cu clasificatul melodiilor relativ pe stiluri. Dar mai departe vine greul. Greu care la mine se reflectă în special la muzica rock (90 de gigei). Voi cum ați păstra muzica? Sortată pe artiști, sortată pe subtipuri muzicale, sortată pe țări? Nu de alta dar dacă tot m-am apucat de reparat tagurile (unele erau varză, altele lipsă, etc … mare noroc cu programul mp3tag că mai automatizează unele lucruri) mă gândeam să o și resortez … sau nu. Sau … 😀 Grea decizie.
Voi cum vă păstrați muzica?

9 Responses to “Voi cum va grupati muzica?”

  1. pai? youtube? vmeo? ce rost mai are sa tii muzica pe calculator cand cu un search ai orice melodie doresti, ai playlist-uri, etc?!

  2. Sincer sa-ti zic, si eu am incercat odata o sortare de genu, dupa putin timp m-am cam plictisit. Eu am muzica cum o venit cu folder de unde l-am luat (itunes, google play music, shopul online de la colt si de astea) aka cum le-am cules. Mai gasesti si la mine foldere cu autori, sau foldere cu albume, care is tapate in cate un folder marcat cu genul muzucii (rock si doar atat, club si doar atat). Insa cea mai mare clasificare este…. folderul ce ascult des si folderul pe care il bate cel de sus cu praf digital!

  3. Ps: Cum de folosesti Fereastra pentru muzichie si sortare?

  4. Ma jucam cu niste programe .. ma gandeam sa mai pun ceva tutoriale / prezentari pe bloaga.

  5. Frate, mi-ai dat de gandit…cu riscul sa ma fac de cacao, chiar te rog sa-mi sugerezi ce sa fac sa-mi pun in ordine muzica…mare multzam!

    • Lucicutz, singura varianta pe care o stiu si o folosex eu este cea manuala. Sunt ceva programe care iti regrupeaza muzica in functie de autor / artist, dar nu sunt sigur cum functioneaza, ca sa fiu sincer. Mai este varianta sa tii toata muzica intr-un singur folder (gen Muzica) si sa folosesti winamp-ul pentru a iti sorta in libraria lui muzica pe baza de artisti. Eu prefer sa o iau “ad labam”. Dureaza, faci cu nervii, dar rezultatul e cel mai sigur.