Deşi sunt destule persoane care se uită la mine ca la un bivolaru al sistemelor de operare, nu mă consider un expert în domeniu. Dar recunosc că îmi place să testez tot felul de aplicaţii, programe sau sisteme de operare.
De când mă ştiu (şi cred că mă ştiu de ceva vreme) m-au pasionat computerele. Începând cu arhaicele HC-uri şi bătrânul Commodore64 de very long time ago, mereu am încercat să “prind” câte o idee, câte un program, câte ceva legat de calculatoare. Era evident că voi urma (deşi destul de târziu) facultatea pe profil de informatică. Facultate pe care am terminat-o cu brio, fără a plagia vreo lucrare, dimpotrivă, mereu am încercat să găsex câte ceva nou în domeniu iar programarea chiar am băgat-o la tărtăcuţă.
Din motive ne(re)cunoscute am o plăcere macabră să testez. Chiar dacă ştiu că risc să prăjesc vreo componentă, chiar dacă ştiu că risc să pierd (iar) toată informaţia de pe hard. Dar de fiecare dată când aud de câte un program nou apărut parcă simt o mâncărime în dosul personal care se transmite direct în dejte. Încă nu am descoperit legătura dintre ele dar simt că se epzistă 😀
Nu daţi cu ouă după mine că nu vedeţi aici nimic din ce testez (cei care m-aţi luat la şpiţuri în “unici” sunteţi iertaţi deja 😛 ). Totul se spală pe alt site (tot al meu, creat pentru o comunitate de nebuni), Crazyfriends Family.
Pentru cei care sunt interesaţi cât de cât de sisteme de operare open source (adică linux), vă poci recomanda (a se citi lasă-mă să mă laud cu ce făcui 😀 ) câteva articole mai fresh-preş:

Periodic am să public şi aici linkurile pentru că ştiu că e greu să regăseşti site-ul printre zecile de bucimarkuri 😀 😛
No, gata.

2 Responses to “Placerea de a testa”

  1. Nah las ca ii bine. Eu numa ma bucur, imi plac articolele de genul asta. Si eu am facut si incerc ceva nou, vad eu cat ma tine. Poti da o privire cand vrei. Apropo o sa vreau sa-ti cer ajutorul cateva minutele pe langa o cafeluta ca am o belea si poate ma poti ajuta. Spor la linkuri!

  2. Keep it with this sort of ‘crazyness’, i’ll know with whom I’ll do my homework regarding Linux 😀

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ca la Oscar – Webstock 2012 | EnterTrainer TV - [...] lu’ Bucataru’, Maya (copilu’ lu’ Bucataru’), Adrian (cel din Arad), Crazy (cel Cracanatus si Incultus), Cristina (fata cu memoriile…