No, binie, drajilor, vă spuneam mai amu câteva zile despre un tovarăş care şi-a pus pirostriile, eu ajutându-l cu ceva fierătanii pe dejte. Deci, mare nuntă fu’! Ca’n poveşti, cu trăsuri, lăutari, ditamai tortul (nu am reuşit să băgăm însă nicio donşuară în el, care cum prindea aproape începea să consume camuflajul), beutură şi trăscău! Fain tare, ce mai!
Ehei, dar acuma începe bătaia de cap. Staţi că vă spun şi de ce!
Deoarece naşii mari şi mici le făcură cadou ceva bănuţi, îşi luară şi ei o căsuţă. Deşi sunt adepţi ai mişcării hippie, ăi bătârni îi obligă să îşi ia cele de trebuinţă prin casă. Adică mobilă. Şi cum ei sunt prieteni cu netul precum dracu’ cu tămâia, au apelat din nou la mine. Ete ce găsii.
Să zicem că îs mai puturos din fire, prefer să dau clickuri decât să merg până în magazin. Aşa că m-am orientat către un magazin online. Hai să cumpărăm mobilă!
Site-ul e simpatic, uşor de vizualizat, fără ţ reclame suplimentare sau texte peste texte.
Nu sunt probleme nici cu orientatul printre produse, pe stânga fiind o ditamai lista cu trimiteri directe la sortimente de produse. Oups, uitai să vă spun ce produse sunt.
Găseşti cam orice ai nevoie în casă. Pentru a te ajuta, meniul este împărţit pe câteva mari categorii: mobilă casă, mobilă birou, saltele, canapele şi fotolii, scaune şi mese, horeca şi alte câteva chiţibuşuri. Ca să nu ameţeşti pedalând în jos, ai categoriile şi pe bara de meniu de sus!
Şi poze! Fiecare tip de mobilier în parte are poza aferentă, astfel că ştii exact ce cumperi. Pentru proaspăţii însurăţei, evident că trebuia o mobilă de dormitor. Le-am recomandat să încerce ceva japonez, adică fără pat, numai saltele.  Păreau încântaţi de idee până şi-au adus aminte că vor trece naşii în control ulterior. Aşa că am început să studiem oferta de paturi. Care e imensă. Mare. Multă. Nici nu ştiam că sunt atâtea tipuri de paturi! Şi-au ales un pat tip modern, cu un design superbestial. Mai plusară cu ceva dulap şi vreo două noptiere şi gata pokerul din dormitor.
Pentru camera de zi era să iasă cu bătaie. Le cam dau dreptate pe undeva, cine i-a pus pe cei cu magazinul să ofere atâtea sortimente? Că nu te poţi decide. Linii moderne, culori frumoase, lucrătură de lucrătură! Bani să ai, că de unde alege este. A fost puţin de lucru la alesul între o mobilă cu corpuri fixe sau suspendate. S-au decis într-un final la una cu corpuri suspendate, de o culoare caldă (pentru că există şi opţiune de culori), au mai adăugat o canapea din bucăţi, tip colţar (e bună, când te oftici îţi iei bucăţica şi te dai mai încolo 😀 ) şi cu asta cam gata şi livingul.
Deoarece bucătăria este concepută cu un pult imens, nu a trebuit decât să se decidă ce scaune să ia şi câte.
Repede şi uşor, casa s-a umplut (în teorie) de mobilă. S-a confirmat comanda, s-a anunţat naşu’ mare să nu mai dea el comandă în Italia după mobilă, s-a cumpărat o vodkă la eu, că fără mine şi acuma bântuiau prin magazine şi să trăiască nenea cu firma de mobilă online!
Nu mă aşteptam să găsesc o ofertă aşa de variată la mobilă în online. Mă gândeam că voi găsi ceva gen „facem mobilă la comanda, cam astea sunt modelele”, etc. Site-ul a fost o surpriză plăcută şi în acelaşi timp utilă.
Vă invit să vizitaţi şi voi magazinul! Povestea cu prietenii e fictivă, dar diversitatea ofertei magazinului de mobilă online este reală!
PS V-am spus că în Bucureşti livrarea este gratuită?

LE: Linkurile către website-ul vreaumobila au fost eliminate la cererea acestora.

Comments are closed.