Un lider nu trebuie doar să exceleze în domenii ca administrație, politică, jurnalistică sau educație. Un lider trebuie să ştie ce înseamnă suflet, compasiunea, respectul pentru cei din jur, să ştie valoarea unei mâini întinse pentru ajutor, să ştie, să poată şi să vrea să ajute fără a se gândi doar la voturile care le poate câştiga astfel sau imaginea din ziarele de mâine.
Un lider trebuie să fie, înainte de toate, OM.
Pornind de la aceste idei, Academia Arădeană de Lideri a iniţiat o acţiune caritabilă pentru copii nevoiaşi. Pentru că, din nefericire, sunt mulţi. Prea mulţi. Şi sunt copii, copii care nu vor crede niciodată că există un Moş Crăciun, copii care nu vor simţi căldura de Crăciun, nu vor vedea cadourile de sub brad, iar unii nu vor vedea poate nici bradul. Trăim vremuri de răstrişte în ciuda bordurilor cu care se bat în piept unii că ne merge mai bine. Şi totuşi, în aste vremuri grele, tinerii lideri pregătiţi de Mişcarea Arădeană încearcă să rămână oameni.
Şi au nevoie de ajutorul nostru.
Pentru a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă celor năpăstuiţi, tinerii lideri propun o colectă de haine şi jucării care vor fi împărţite celor nevoiaşi. Pentru un zâmbet, pentru o strângere în braţe, pentru o lacrimă de bucurie.
Cei care aveţi haine, jucării sau alte obiecte de care nu vă mai folosiţi şi sunt în condiţii bune (vor fi oferite cadou, deci nu sunt primite de exemplu haine pătate, murdare, jucării stricate) sunteţi aşteptaţi până în data de 16 decembrie inclusiv la punctul de colectare situat pe strada George Coşbuc nr. 12A – Ascent Group de luni până vineri între orele 09 – 17. Sau poţi ajuta cu o ciocolată, o portocală sau o punguţă de bomboane.
Punct de contact pentru această activitate – Anca Vesa, telefon 0766-339.017 sau pe email anca.vesa(at)miscarea-aradeana.ro

Împreună, pentru un Crăciun Fericit! Să ajutăm liderii să devină elfii lui Moş Crăciun!

2 Responses to “Lideri cu suflet”

  1. “De la suflete mari pentru sufleţele puşin mai …mici”….. Frumos.

  2. frumos.. daca as fi acolo, as da si eu o mana de’ajutor:)