Internauţi din toate IP-urile, abuzaţi de click pentru a vota o idee inovatoare!
Nu, nu au început alegerile! Nu se plimbă nimeni cu punga colorată în culorile partidului oferind “ajutoare umanitare” contra unui vot. În schimb votul tău, al prietenilor şi cunoscuţilor, dat de bună voie, poate determina o schimbare reală!
În perioada 20 – 26 octombrie 2011 se desfăşoară etapa a 2-a a concursului de idei iniţiat sub sloganul Pepsi Refresh – Dă un refresh vieţii urbane. În această perioadă se pot vota ideile propuse, numărul de voturi obţinute determinând locul în clasament. Dacă ideea “sparge” top 100, găsindu-se deci în primele 100 de idei ca număr de voturi pentru, ideea va participa la etapa următoare, calificarea în top 10, care se va desfăşura în perioada 27 octombrie – 02 noiembrie.
Ce spun cei din juriu despre aceasta campanie:
Cabral Ibacka

Avem nevoie de un astfel de proiect pentru a schimba câte ceva, avem nevoie de implicare la nivel de individ. Sunt convins că ideile înscrise în concurs vor merita toată atenția și tot sprijinul nostru. Sunt nerabdător să le citesc!

Cristina Bazavan

Proiectul Pepsi Refresh nu e doar despre inovație, deși noi – jurații – vă vom premia pe cei mai creativi, pe cei care veți reuși să dați chip nou și proaspăt lumii care vă înconjoară (“Refresh your world”). Dar dincolo de asta proiectul Pepsi Refresh este despre a gândi pozitiv și optimist, despre a fi altruist și a găsi căi creative care să îmbunătățească viața celor din jurul tău. Să poți câștiga 20.000 de dolari pentru asta, nu vi se pare minunat?
Știu că am să fiu un membru obiectiv al juriului și știu că în spatele fiecărei idei înscrise în concurs va fi o poveste frumoasă. Abia aștept să le descopar și să le pot spune. După ce se termina competiția Pepsi Refresh. Baftă!

Mihai Dobrovolschi

Îmi place proiectul pentru că îmi place să am un cuvânt de spus.

Acest articol susţine campania de promovare a Proiectului Pepsi Refresh iniţiată de Blogal Initiative, despre care am scris şi aici.

Comments are closed.