Vă mai aduceţi aminte de zăpezile de altă dată?
De zăpezile când eram copchii şi ne făceam de cap pe uliţa de la ţară la bunica sau cu sania pe digul Mureşului?
Vă mai aduceţi aminte de serile de Crăciun când nu eraţi voi moşul însă stăteaţi cu sufletul la gură în seara de ajun sperând că v-aţi curăţat cipicii aşa cum trebuie şi moşul o să îi umple peste noapte?

Dar v-aţi gândit că puteţi ajuta copii care speră că noaptea de Crăciun le va aduce un cadou, cât de mic? Pentru că, da, există din nefericire şi la noi în oraş copii care nu mai au nimic în afară de speranţă. Şi, fiind la vârsta când speranţa şi visele crează viitorul sau, poate, definesc caracterul copilului, aşteptarea din seara de ajun înseamnă enorm pentru el.

Ei bine, puteţi ajuta ca farmecul Moşului şi cadourile aduse de el să nu dispară din viaţa copiilor nevoiaşi.
Imaginaţi-vă: în sunet de colinde, Moşul şi elfii, ajutoarele lui, vor trece pe stradă împărţind cadouri copiilor!
Nu, nu e fantezie, e o idee excelentă pe care am găsit-o în Proiectul Pepsi Refresh urmând campania de promovare Blogal Initiative.
Ideea se numeşte “Un Crăciun Pepsi” şi este propusă de Maris Giovani pentru a da un refresh oraşului Arad. Pentru ca acest proiect să devină real, nu trebuie decât să îl sprijinim cu un vot!

De ce merită ideea?

Acesta idee ar fi o premiera in Romania,nemaintalnita de copii.Atat cei carora Mosul le va face o bucurie cat si cei de acasa vor putea viziona aceasta Caravana-Pepsi datorita mijloacelor mass-media.Cu siguranta ar aduce spiritul sarbatorilor de iarna mai aproape de societatea in care traim,conferindu-le atat copiilor cat si celor mari un “moment magic”.

Linkul ideii unde puteţi lăsa un vot şi / sau un comentariu este acesta. 

One Response to “Un Craciun Pepsi-O idee din proiectul Pepsi Refresh”

  1. Foarte frumos. Ai un vot și de la mine. Sper să conteze.