Campania Blogal Initiative de promovare a proiectului Pepsi Refresh continuă. Astăzi vă atrag atenţia cu un alt proiect arădean care merită votul nostru.
Proiectul este propus de Daniel Mitre (DoipeDoi) şi se încearcă conştientizarea la nivelul elevilor şi tinerilor asupra normelor şi principiilor morale de prevenire şi stopare a violenţei şi a ratei infracţionalităţii. Iniţiat sub numele “Tineret Arădean”, acest proiect “se încadrează în domeniul Civic iar tipul de educaţie este cea care valorifică drepturile şi libertăţile omului precum şi valorile morale de prevenire şi combatere a fărădelegilor şi a violenţei…”. Ca şi grupuri ţintă au fost alese tinerii în general precum şi elevii din şcolile partenere la acest proiect.
După cum apare menţionat în descrierea de pe facebook, proiectul va contribui prin activităţile de socializare la o mai bună comunicare între tineri, axându-se pe faptul că suntem egali şi că avem o mare responsabilitate în ceea ce priveşte meediul înconjurător şi oamenii din jur. Dintre activităţile menţionate a se desfăşura în cadrul acestui proiect menţionez aici promovarea valorilro morale, dezbateri, întâlniri şi activităţi educative pentru elevii din şcolile partenere în proiect.

Dacă consideraţi (ca şi mine) că proiectul merită o şansă, acordaţi-i şi voi un vot. Linkul este acesta.

 

Proiectul Pepsi Refresh îşi propune să stimuleze persoanele care au o idee despre cum ar putea da o nouă faţă oraşului lor. Sau a unor lucruri din el. Sub forma unui concurs de idei prezentate şi susţinute de fiecare concurent, proiectul Pepsi doreşte să scoată la iveală cele mai bune proiecte păstrate “la ciorap” datorită faptului că nu au putut fi prezentate cuiva sau nu s-a găsit o promovare propice îndeplinirii acestora (sau o finanţare). Totodată, prin intermediul proiectului este încurajată şi promovarea pe baza de vot a ideilor propuse de alţii.

No Responses to “Sa sprijinim tinerii aradeni-un proiect Pepsi Refresh”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ultima zi de inscriere a ideilor in proiectul Pepsi Refresh | Bloaga lu’ Crazy - [...] Să sprijinim tinerii arădeni – un proiect al lui Daniel Mitre [...]