Proiect afis

Proiect afis

Haflăm cu bucicurie că cum cetim iarăşi în grup (ruşânie, perverşilor, dacă v-aţi gândit la ce mă gândii eu). După cum scrie pe site-ul oficial al Lecturilor Urbane Arad (Arad – oraşul citeşte), este propusă ca dată de desfăşurare ziua de 02 aprilie 2011. La o zi după ziua ţepelor (deşi în Românica fiecare zi e o zi a ţapelor trase de “aleşi” boborului).
Ca şi loc de desfăşurare se întrezăreşte a fi platoul din faţa Primăriei. (Duceţi şi pancarde, când terminăm cu cărţile o punem de-o răscuală eventual 😀 )
Până atunci, cei care doresc pot face donaţii de cărţi în Librăria Cărtureşti (Mall) şi Librăria Corina, unde sunt amplasate cutiile pentru donaţii. Decât să lasaţi cărţile să le mănânce citească şuarecii mai bine donaţi-le celor care au nevoie de ele.

Afişul pe care îl vedeţi este un model doar, nu este cel oficial (aş vrea eu 😀 ). El participă la o selecţie de afişe pentru acest eveniment.
Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul care susţine proiectul, www.prinarad.info, pe site-ul Lecturi Urbane Arad şi pe pajina de fleicibuc a Lecturilor Urbane Arad.

Lecturi Urbane este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii.
Credem că România se poate transforma prin lectură şi vom face toate eforturile în lungul maraton Lecturi Urbane pentru a creşte numărul celor care citesc şi a trezi interesul pentru carte în rândul tinerilor. Campania a fost iniţiată de voluntarii Civika şi face parte dintr-un demers de îmblânzire a spaţiilor publice prin crearea de poveşti. 

One Response to “Lecturi Urbane IV – editia cu floricele”

  1. vom avea editia IV in Parcul Eminescu; dl Falca s-a decis ca pe platou in deranjam…
    tot 2 aprilie ramane insa