Deci, pâş pâş tiptip se adună detaliile legate de cea de a doua ediţiune a cititului de voie, Lecturi Urbane – Aradul Citeşte. Sau Aradul Citeşte – Lecturi Urbane. Sau era Aradul Urbane – Lecturi Citeşte? Fir’ar .. uitai ezact fix, da’ ca norocelu’ că scrie direct pe zite. Sau pe site. Pe ciururi niu, nu căutaţi găurelele! .. adică noh..depinde de găurele 😀

Încerc să revin pe şosea. Deci, urmează ediţia a 2-a a Lecturilor Urbane Arad, eveniment care va avea loc pe data de 30 octomvrie 2010 când limba mică e pe orizontală înspre fân şi limba mare e sculată în sus. Adică ora 15.00 😀 (băţ şarpe gaură gaură pentru cei cu ceasuri ilectronice). De această dată locaţia se schimbă complet. Nu mai e în aer liber ci va hepzista un acocoperiş deasupra tărtăcuţei. Această locaţie este Cafe Boeme (Strada Episcopiei, chiar unde începe Strada Mărăşeşti. Sau unde se termină. Depinde din care parte te holbezi la ea). Toţi doritorii / pofticioşii / curioşii / interesaţii sunt aşteptaţi să citescă o carte şi apoi să o dea mai departe.  Şi asta nu e tot. După megasuccesurili obţinute de rubrica de karaoke din cheful de după citire de data trecută, cei trei muşchetari organizatori au decis să surprindă, ba chiar să sperie, participanţii care vor să se relaxeze după paginile citite. Astfel, în seara de 31 octombrie 2010, începând cu orele 20.00 Clubul Flex (îngropat sub Banca Transilvaniei de pe Unirii) va găzdui un chef tematic de BooHooHoo (halouin). Stafiile, scheletronii, zombii  şi alte caractere mai mult sau mai puţin echipate corespunzător de halloween prezente în cripta respectivă vor fi descântate cu muzică live şi mixaje de digiei.
Din câte văzui eu proiectul Lecturi Urbane Arad este susţinut de Prin Arad. InfoBaricada TV şi, edivent evident diverse bloage.
Aveţi mai jos afişili evenimientelor.

2 Responses to “Lecturi Urbane Arad-editia 2 – pe vine”

  1. BoohooHoo acuma m-ai speriat cu totu 😀
    Abia astept!!!! 😀

  2. vii la party azi? http://www.prinarad.info/unde-merge-azi-halloween-party-in-club-flex
    ne pare rau ca nu ai ajuns ieri in Boeme.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aflam de pe net… | Aradul Citeste! - [...] Lecturi Urbane Arad-editia 2 – pe vine [...]
  2. Lecturi Urbane Arad, capitolul 2 | Aradul Citeste! - [...] Lecturi Urbane Arad-editia 2 – pe vine [...]