Sustin Social Media Summit"
În 29 septembrie în Timișoara la Hotel Timișoara se desfășoară primul Summit Social Media din Banat și Ardeal organizat de Biz. Social Media Summit aduce în Timișoara 15 bloggeri, specialiști în marketing și consultanți în social media și lansează în premieră în România topul celor mai influente persoane din online-ul romanesc.

Social Media Summit pune în centrul programului ideea de influencer și influența în mediul online.  În premiera, la Timișoara se va lansa topul “Cei mai influenți oameni din online-ul romanesc” realizat de revista Biz, Zelist și Kaspersky, determinat prin agregarea prezentei în online și măsurarea indicatorilor din social media.

Știrile sunt anunțate pe site-ul evenimentului la www.bizforum.ro/socialmediasummit, pe contul de Twitter http://twitter.com/RevistaBiz hashtag #smsummit, pe pagina de Facebook a revistei – http://www.facebook.com/RevistaBiz și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Din Program
09.00 – 10.00 – Inregistrare
10.00 – 11.30 Conferinta 1: Social Media in Romania
Social media in Romania si social media in Banat si Ardeal. Care este perspectiva locala asupra strategiilor de social media? Ce inseamna influenta in mediul online? Care sunt metodele prin care poti creste influenta in mediul online? Cine sunt influencerii si ce anume ii face sa se diferentieze de restul utilizatorilor online? Cum pot business-urle sa foloseasca influencerii din mediul online in cadrul strategiilor lor de social media?
SPECIAL: Lansarea Top Online Influencers 2010
Speakeri: Alexandru Bleau, Social Media Consultant: “SM in Romania si SM in Banat si Ardeal”, Catalin Tenita, Managing Partner, TreeWorks: Prezentarea topului influencerilor online in 2010, Alen Todorov, Manager Proiect Status Pimp: “De ce sunt canalele social media importante pentru companii”
Moderator: Marta Usurelu, Redactor Sef, revista Biz
12.00-13.30 Conferinta 2: Social Media pentru Business
Social Media este teritoriul networkingului si al influentei in online. Care sunt platformele cheie in social media si cum pot fi folosite pentru promovare? Cum implici influencerii intr-o campanie de marketing?
Speakeri: Victor Kapra, Consultant online, www.victorkapra.ro: “Cum sa folosesti social media corporate”, Grant McKenzie, VP Marketing, Ursus: “Cum abordeaza un om de marketing social media”, Daniel Pana, Director Marketing, BCR: “Cum am realizat o strategie web 2.0”, Teodor Cimpoesu, Managing Director, KasperskyLab: “Provocarile social media”, Vali Petcu, Pro-Blogger, zoso.ro: “Cum sa folosesti un influencer in campania ta”
Moderator: Victor Kapra, Consultant online, www.victorkapra.ro
14.30 – 16.00 Conferinta 3: Tactici si strategii pentru social media
Care sunt strategiile concrete prin care folosesti cele mai populare retele de social media pentru branding, customer service si cresterea vanzarilor? Care sunt pasii cheie prin care folosesti resursele social media pentru networking personal si noi parteneriate de business?
Speakeri: Laurentiu Dumitrescu, Managing Partner, Digital Star: “Cum construiesti o campanie pe Facebook”, Cristian China-Birta, Antreprenor online, www.chinezu.eu : “Cum pornesti o campanie pe Twitter”, Dan Stefancu, www.deceblog.net: “Cum lansezi o campanie pe bloguri”,  Dan Virtopeanu, General Manager, Voxline: “Viitorul social media este mobil”, Adrian Niculescu, Social Media Strategist, ClubV3: “Cum sporesti vanzarile prin Social Media fara sa vinzi?”,  Cristian Manafu, Social Media Consultant, ProdigyPR: “10 Idei pentru oamenii de marketing”
Moderator: Cristian Manafu, Social Media Consultant, ProdigyPR

No Responses to “Social Media Summit – Timisoara”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Social Media Summit – Timisoara - Ziarul toateBlogurile.ro - [...] Social Media Summit – Timisoara Thu Sep 16, 2010 23:47 pm În 29 septembrie în Timișoara la Hotel…