Noh, dară, dupe cum vă informam recent, astăzi avu loc conferinţa de presă pentru evenimentul Lecturi Urbane – Aradul Citeşte.  De fapt a avut loc conferinţa doar. Că presa ciuciu.

Prin bunăvoinţa Cristinei Dima (organizator) am primit şi eu docomentul pentru presă. Începe aşa:

Multumim presei aradene si bloggerilor aradeni care au raspuns invitatiei noastre. Motivul conferintei de presa este sa povestim putin despre Lecturi Urbane Arad, un proiect de implicare sociala initiat de voluntari civika.ro.

Dar din toată presa arădeană singurii care au ajuns au fost cei de la West TV. În urma telefoanelor dat şi primite unii şi-au cerut scuze dar tocmai erau în altă parte unde era un incident (eu chiar am propus la un moment dat să ne luăm la bătaie că aşa sigur vine presa) iar alţii au solicitat un material care ulterior îl vor transforma în ştire.

Mare implicare a presei, mare… Era greu să trimită un om sau o oamă pentru 15 minute, să marcheze momentul şi să ia nişte notiţe.

În altă ordine de idei, evenimentul va avea loc, cărţi deja se strâng în cutiile de donaţii (iar cei doritori încă pot dona cărţi în locaţiile amintite). Urmează să fac un LE (ce îmi place când pun LE – Later Edit, de parcă eu aş fi ziar :D) cu interviul dat la conferinţă (nope, nu de mine, eu nus fotojenic). Puteţi urmări proiectul pe site-urile Aradul Citeşte, Prin Arad şi Doi/doi. Şi, eventual, şi pe aciulea, dacă nu uit să postez :P. Despre proiect au scris mai mulţi, îi găsiţi aici.

PS Îmi ajunse pe la o ureche (sau amandouă chiar) cum că pe la începutul lui octombrie ar avea loc ediţia 2 de la #PrinArad. Urmează să vă ţin la 220 (a se citi curent – gratuit) cu detaliile.

Până atunci, tanchiu Cristina pentru informaţiile oferite.

4 Responses to “Fusai si pe aici”

  1. Eu citesc, si carti si blogul tau.. dar tu pe al meu??:P

  2. Daca nu comentez la fiecare articol pe acolo nu inseamna ca nu il citesc 😛

  3. Multumim. Ca sa vezi ca cei de la Glasul, dupa scuzele de rigoare, chiar au scris despre conferinta http://www.glsa.ro/arad/cultural/proiectul-lecturi-urbane-vine-si-la-arad.html

  4. Normal ca ziarele scriu dupa ce sunt certate! ca doar asa e la noi:D ;))

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fusai si pe aici - Ziarul toateBlogurile.ro - [...] Fusai si pe aici Mon Aug 23, 2010 22:57 pm Noh, dară, dupe cum vă informam recent, astăzi…
  2. Lecturi Urbane prin Arad | Doipedoi - [...] campusarad.ro care a scris despre proiect si , in special lui CrazyMan, care a prezentat foarte frumos pe blogul…
  3. Multumim pentru sustinere | Orasul Citeste - Arad - [...] Fusai si pe aici – Bloaga lu’ Crazy [...]