D&D East Entertainment oferă publicului o altă premieră absolută pentru România!
Chinese Democracy World Tour După mega – concerte care au zguduit Capitala ca AC/DC şi Tuborg Green sau evenimente muzicale de excepție ca Eric Clapton  & Steve Winwood, a venit rândul celor de la Guns N’Roses  să ajungă la Bucuresti.
După ani de așteptare, fanii vor avea parte de o întâlnire cu unul dintre cei mai adulați vocalişti rock din toate timpurile – Axl Rose, in data de 21 septembrie, la Romexpo.
De-a lungul anilor, Guns N’Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America. Fiecare album Guns N’Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este Appettite For Destruction cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.
Biletele se vor pune în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Chinese Democracy World Tour ajunge în premieră şi în România,  pe 21 septembrie 2010, la Romexpo, iar D&D East Entertainment vă invită să vedeţi live una dintre cele mai populare formaţii rock din ultimele trei decenii.

Sursa: MetalFan, Facebook events

Comments are closed.