În acest weekend (03-04 iulie), arădenii interesați sunt așteptați la evenimentul de cartare organizat de echipa „Let’s Do It, Romania!” în județul Arad.

Locul de întâlnire va fi Primăria Municipiului Arad (Bulevardul Revoluției nr. 75, jud. Arad).

Evenimentul este structurat în felul următor:

Sâmbătă:

– intervalul 10:00 – 11:00 : conferința de presa

– intervalul 11:00 –13:00 : înregistrarea voluntarilor, realizarea echipelor de cartare, instructaje, lămurirea întrebărilor din partea voluntarilor, distribuirea traseelor

Duminică:

– în jurul orei 10:00 : sms/apel telefonic de la voluntari pentru confirmare că au ieșit pe traseu

– intervalul 10:00 – 17:00 : activitatea propriu-zisa de cartare

– în jurul orei 17:00 : sms/apel telefonic de la voluntari cu status (gradul de acoperire a traseului, număr de mormane identificate).

Pentru a asigura bunul mers al acțiunii participanții sunt rugați (saca nu au făcut-o deja) să studieze manualul de cartare, instrucțiunile de siguranță și fișa pentru inventarierea mormanelor. Dacă nu le aveți, le puteți descărca de aici.

Proiectul se bucură de susţinerea Ministerului Mediului şi al Pădurilor, care implică structurile sale din teritoriu – Garda Naţională de Mediu, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi Administraţia Naţională “Apele Române”, cu  structurile subordonate – şi de cea a Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sporturilor.

Pentru ziua de duminică este nevoie de fișa de inventariere printată.

Mai multe despre acest eveniment pe site-ul Let`s do it, Romania!

Comments are closed.