Roger, roger.. mi-am reinstalat râşniţa. Şi evident că am regăsit la instalarea programelor uzuale tradiţionalele “opţiuni” oferite by default de către cei care au produs respectivele soafte.

Sunt de acord că un produs free trebuie cumva susţinut. Dar asta nu trebuie să însemne că sunt de acord ca la instalarea unui program acesta să îmi schimbe setarile la browserul de net, motorul de căutare sau să îmi schimbe pagina de start. Sau să îmi instaleze bare de unelte (mai degrabă invitaţii la virusi) în browser. Dacă am nevoie de ele mi le instalez singur.

De aceea prefer să instalez pe “custom ” messengerul şi majoritatea programelor.

Aceste setări default le-am întâlnit momentan la BitTorrent, Yuhuu Messenger şi Winamp. Adică la astea mi-am adus remember să fac printscreenuri. Aveţi mai jos imaginile.

PS Pentru cineva de departe .. AskBar-ul nu l-am băgat eu în kitul de instalare la Nero versiunea 2007. Şi nici în alte programe.  Aşa vin ele .. ete .. şi BitTorrent are.. şi mai sunt muuulte programe care vin cu el încorporat… U’ll see ..Kinda sucks să urli după cineva că ţi-a dat viruşi când habar nu ai despre ce vorbeşti….

Comments are closed.