Giveaway of the day este o nouă iniţiativă în distribuirea programelor software în lume!
În fiecare zi oferă GRATUIT produse software pentru care aţi fi plătit în alte condiţii!
Idea din spatele acestui proiect a pornit de la faptul ca multe pagini web oferă versiuni limitate ale produselor software; aici găsiţi chilipiruri pe care le puteţi descărca gratuit. Ce înseamnă asta?
Giveaway of the Day

Practic, în fiecare zi este nominalizat un titlu din produsele software care va fi Chilipirul acelei zile. Aplicaţia software respectivă va fi disponibilă pentru descărcare 24 de ore (sau mai mult, dacă s-a agreat astfel cu Publicistul aplicaţiei), iar acesta va fi oferită absolut gratuit.
Asta înseamnă că nu este o versiune de probă sau una limitată – ci o versiune înregistrată şi legală oferită gratuit vizitatorilor noştrii.  Sub incidenţa Termenilor şi Condiţiilor speficice, care limitează folosirea produsului software la utilizare non-comercială, şi, deasemenea, poate limita actualizările produsului software cât şi suportul tehnic.
Linkul de descărcare a aplicaţiei va rămâne în pagina web pentru perioada de timp convenită, împreună cu recenzia aferentă acesteia şi informaţiile despre alte produse ale aceluiaşi Publicist.

Din produsele oferite până acuma:
Podcast Wizard
NXPowerLite Desktop Edition
DAEMON Tools Pro Standard
Easy Watermarker
Easy Flyer Creator 2.0
All My Books
USBCrypt
Music Making in MS Word 1.5

Vizitează site-ul!

Comments are closed.