Vrei sa castigi o invitatie la Tuborg Green Fest? Nimic mai simplu!

Agentia.org initiaza de miercuri, in parteneriat cu D&D East Entertainment, organizatorul Mega festivalului Sonisphere un concurs pentru cititorii Agentiei de Investigatii Media, in urma caruia se vor castiga, prin tragere la sorti, 10 invitatii la Tuborg Green Fest, cu capete de afis Metallica, Slayer, Rammstein, Manowar, Alice in Chains.

Tuborg 2010Regulamentul concursului este simplu. In fiecare zi vor fi puse doua intrebari, una dimineata, una seara, legate de Festivalul Sonisphere si de trupele participante. Cititorii care vor dori sa participe la concurs vor trimite raspunsurile la adresa sonisphere@agentia.org. Raspunsurile trebuie date in ziua in care sunt puse intrebarile. Nu vor intra in concurs raspunsurile cu date ulterioare zilei in care au fost lansate intrebarile. Cu cat un cititor va participa si va da raspunsuri la mai multe intrebari, cu atat va avea sanse mai mari de castig la tragerea la sorti. Este acceptat doar un singur raspuns la intrebarile zilei de pe acelasi IP cu aceeasi adresa de e-mail. Participantii trebuie sa-si dea la fiecare mesaj, in afara raspunsurilor, numele si prenumele, adresa de mail la care doresc sa fie contactati, un numar de telefon, specificand, de asemenea si localitatea.

Primele intrebari vor fi puse de miercuri 16 iunie, cate doua pe zi, una dimineata, una seara, iar ultimele vor fi in data de 22 iunie. Pe 23 iunie, urmeaza sa aiba loc tragerea la sorti, in aceeasi zi urmand a fi anuntati castigatorii care isi vor ridica invitatiile cu sprijinul D&D East Entertainment.

Bafta tuturor!!!

Comments are closed.